top of page

Hos Skæring Malerfirma

Tilbyder vi mange former for malerarbejde

MALING AF FACADE

Har du brug for at få malet dit hus? Hos Skæring Malerfirma tilbyder vi maling af facade og maling af huse udvendig som indvendig.

kontakt mig endelig, hvis du vil have et godt råd eller et tilbud på maling af din ejendom.

Maling af Døre og vinduer

Hos Skæring Malerfirma klarer vi alt arbejdet i forbindelse med maling af døre og vinduer. Jeg har mange års erfaring med at give folks hjem nyt liv, så jeg kan komme dig til undsætning, når malingen skaller af og ser trist ud. 

En god oplevelse

jeg giver dig en god maleroplevelse både før, under og efter projektet. Med stort kendskab til malingstyper og farvesammensætning. Jeg rådgiver først tålmodigt – derefter udfører jeg opgaven grundigt – og endelig sørger jeg for at rydde pænt op efter mig selv. Og skulle du være i tvivl, så sker det hele til aftalt tid og pris

TAPET​ OPSÆTNING

Vil du have professionelle malere til at sætte dit tapet op? Hos Skæring Malerfirma kan spare dig for kampen med tapet og klister. Vi tilbyder vores ekspertise for dig uanset om du er privatkunde, eller om du er fra det offentlige eller andet erhverv.

Fuldspartel af vægge og Lofter

Har du brug for hjælp med spartlingen? Hos Skæring Malerfirma kan jeg klare arbejdet, så du slipper for selv at kæmpe med spartel, sandpapir og spartelmasse ved spartling af vægge/Lofter​

Jeg har mange års erfaring med at løse maleropgaver af alle typer, om du har en opgave på dit hus, en offentlig bygning eller din virksomhed, så springer jeg til.

Trænger hjemmet til en makeover

Jeg løser maleropgaver både ude og inde og leverer en kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse.​


Gennem farver og tapeter er du med til at give dit hjem personlighed. Derfor står jeg altid til rådighed for sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald. Hvad enten det er facaden eller garagen, køkkenet, stuen eller entréen, der trænger til en kærlig hånd, så løser jeg opgaven. Jeg har mange års erfaring med meget forskellige maleropgaver og er derfor også parat til at sætte kulør på dit hjem.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE TILBUD.

Udfyld nedestående formular og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Solhvervsvej 16

8200 Århus N

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din henvendelse

bottom of page